Njuter uppenbarligen av Hazard

Barcelona Tröja, Billiga Fotbollströjor

en enormt lovande spelare, gör egna fotbollströjor två poäng mot rapids

MF Antonio Blanco, 8 - Gjorde bra när han började mot Cadiz och såg ännu bättre ut här. En enormt lovande spelare, helt bekväm på denna nivå, som flyttar bollen med en lugn auktoritet.
FW Eden Hazard, 7 - Spelade 71 minuter i sin första start sedan januari. Byggde på hans minuter från bänken den här veckan. En genial första halvlek bakhjul, och hade ett målbundet skott tippat.
FW Marco Asensio, 7 - Spelade till höger. Upptagen i första halvlek, inklusive ett skott över ribban, men övertygar fortfarande inte helt på 90 minuter.
barcelona tröja FW Vinicius Junior, 6 - Kämpade för att få en konsekvent effekt. Ett skott i sidnätet efter en halvtimme var hans enda uppmärksamhet, och han togs av tidigt.
FW Karim Benzema, 7 - Njuter uppenbarligen av Hazard. Spelade en härlig genomskärning senare för Casemiro för att säkra tre poäng.
Maillot Foot Pas Cher DF Miguel Gutierrez, 7-En likadan byte med Marcelo. Burst fram direkt och hitta Asensio till vänster.
billiga fotbollströjor MF Isco, NR - Kom på för fara. Gick nära att göra Madrids tredje efter lite snabb fotarbete i boxen.

Seattle blåste inte av oss strumporna den här veckan, men det hittade ett sätt att befästa sin plats högst upp på vår lista. På andra håll snubblade New England, medan Nanis lila lapp fick Orlando att stiga upp ordningen.
Så, låt oss komma ikapp med helgens action och se var ditt lag sitter i våra vecka 9 Power Rankings.
Efter New Englands förlust mot Dallas finns det inget rimligt sätt att rättfärdiga någon annan på rankingen. Med det sagt visar 2-2 oavgjort med Vancouver på lördagen att Sounders inte är orörliga, och det kom efter att de behövde en sen straff för att komma förbi Real Salt Lake, 2-1, på onsdagen.-Bonagura
Nani satte upp kvitteringen och gjorde vinnaren i Orlando 2: 1-comeback-seger över Miami. Han har varit direkt inblandad i exakt hälften av Lions mål för den här säsongen, med två mål och tre assist i sina senaste två matcher. Det är den typ av lila lapp som kan göra Orlando till en riktig utmanare i slutet av säsongen-om 34-åringen kan fortsätta i denna takt. - Lindberg
Det var en imponerande vecka för Sporting KC, som överklassade Colorado, 3-1, innan han kom tillbaka för att slå 10-man LAFC 2-1 på hemmaplan. Daniel Salloi fick vinnaren på lördagen efter att ha gjort två poäng mot Rapids. - Bonagura